Jeigu mėgstate Azijos skonius, šis saldžiarūgštis wok troškinio su vištiena receptas Jums patiks: pagaminsite greitai, valgysite pasigardžiuodami, be to, sotu, bet nesunku, tad tinka ir vakarienei.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4 asm.
Gaminimas 30 min
Saldžiarūgščiam troškiniui su vištiena reikia:
1 pakelio makaronų „Egg Noodles“
1 raudonojo svogūno
3 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
400 g vištienos filė
1 mėlynosios morkos
1 nedidelio brokolio
1 raudonosios paprikos
1 aitriosios paprikos
1 pakelio padažo „Asian Wok Sweet & Sour“
Laiškinio česnako ryšelio
Kalendrų arba bazilikų lapelių
Išvirkite makaronus „Egg Noodles“ taip, kaip nurodyta ant pakelio.
Supjaustykite svogūną, česnaką, vištienos filė, mėlynąją morką (jei tokios neturite – galite imti ir paprastą), paprikas plonais šiaudeliais. Brokolį suskirstykite mažais žiedynais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų, suberkite svogūnus, česnakus ir trumpai apkepkite. Suberkite vištieną ir kepkite toliau. Po to palaipsniui suberkite likusias daržoves. Supilkite padažą „Asian Wok Sweet & Sour“ ir dar 10 minučių patroškinkite.
Patiekite troškinį su makaronais, laiškiniais česnakais ir kalendrų lapeliais.
Skanaus!