Alfas kviečia antrąją Naujųjų dieną tęsti tradiciją ir virti sriubą, kuri ne tik sušildys, bet ir puikiai nuteiks pradėti atėjusius metus.
Video receptą žiūrėkite čia
3–4 asm.
Gaminimo laikas: apie 30–40 min.
Sriubai pagaminti reikia:
2 nedidelių svogūnų
3 šaukštų JADE BRIDGE ryžių acto
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
80 g rudųjų pievagrybių
100 g ryžių lakštinių
2–3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
2 lazdelių cinamono
2 žvaigždinių anyžių
Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių
20 g imbiero
3 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI malto imbiero
700 ml #SUKČIUS natūralaus jautienos sultinio
2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukštelio KIKKOMAN skrudintų sezamų sėklų aliejaus
100 g baltojo ridiko
80 g bambukų ūglių
220 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
1 žaliosios citrinos
Žiupsnelio DANSUKKER cukraus „Demerara“
50 g špinatų lapelių
20 g SPILVA marinuotų uoginių paprikų
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
10 g kalendrų
1. 1,5 svogūno supjaustykite kubeliais, likusį – plonais griežinėliais.
2. Griežinėliais pjaustytą svogūną sumaišykite su šaukšteliu JADE BRIDGE ryžių acto ir
DANSUKKER šviesiuoju sirupu.
3. Ant pievagrybių išpjaukite norimą ornamentą.
4. Ryžių lakštinius užplikykite karštu vandeniu ir palaikykite apie 10 min.
5. Prikaistuvyje įkaitinkite OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų ir sudėkite kepti kubeliais pjaustytą svogūną.
6. Į prikaistuvį sudėkite cinamoną, anyžių ir KOTANYI gvazdikėlius.
7. Imbierą ir česnaką susmulkinkite kubeliais ir sudėkite į prikaistuvį. Pagardinkite
KOTANYI maltu imbieru ir viską užpilkite SUKČIUS natūraliu jautienos sultiniu.
8. Viską gardinkite KIKKOMAN sojų padažu, KIKKOMAN skrudintų sezamų sėklų aliejumi.
9. Baltąjį ridiką supjaustykite šiaudeliais.
10. Bambukų ūglius ir pievagrybius sudėkite į verdantį sultinį.
11. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir jame iš abiejų pusių po 1–2 min. apkepkite
KITCHEN ME šviežią sausai brandintą jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“.
12. Žaliąją citriną perpjaukite pusiau.
13. Sultinį pagal skonį pagardinkite ryžių actu, DANSUKKER cukrumi „Demerara“, sojų padažu ir sezamų sėklų aliejumi.
14. Apkeptą jautieną nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
15. Į karštą sultinį sudėkite špinatų lapelius.
16. Į lėkštę dėkite mirkytus ryžių makaronus, užpilkite karštu sultiniu su špinatais, grybais ir bambukų ūgliais.
17. Sudėkite baltąjį ridiką, SPILVA marinuotas uogines paprikas, marinuotus svogūnus.
18. Viską pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
19. Jautieną supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę.
20. Viską papuoškite kalendromis ir žaliąja citrina.
19. Jautieną supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę.
Gardžių atradimų.