Sūdyta lašiša su žalumynais
- 2020-02-01
- 1 min. skaitymo

Reikia:
1 kg lašišos filė
2 šaukštų druskos
1 šaukštelio cukraus
žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų
apie 50 g prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, rozmarinų)
1 kg lašišos filė
2 šaukštų druskos
1 šaukštelio cukraus
žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų
apie 50 g prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, rozmarinų)
Žuvį padėkite ant kepimo popieriaus odele į apačią.Pagardinkite druska, cukrumi ir pipirais.Kuo smulkiau supjaustykite žalumynus ir taip pat suberkite ant lašišos.Suvyniokite žuvį į popierių ir įdėkite į plastikinį maišelį.Laikykite šaldytuve ne trumpiau nei 24 val.Supjaustykite plonais griežinėliais ir ragaukite su salotomis arba su sumuštiniais.