top of page

Rūkytos krūtinėlės mišrainė su krekeriais (Receptas)

Tiesiog labai skani, skonių pilna mišrainė, kuri tiks ir lengviems pietums, ir kaip šaltas užkandis ant vaišių stalo. Rūkytos mėsos gabaliukai suteikia solidaus pikantiško skonio, šviežias agurkas – gaivos, o konservuoti kukurūzai skonių receptorius palepina tik jiems būdingu saldžiai rūgštelėjusiu traškumu. Šįkart Alfas pasirinko rūkytą antieną, bet jūs rinkitės tai, ką mėgstate labiausiai. Patiekite su mėgstamos duonos rieke ar skrebučiu. Sotu ir neatsivalgoma.

mišrainė su rūkyta krūtinėle_Alfo receptas
VMG nuotr,

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

4–6 asm.

Gaminimo laikas: 10 min.


Mišrainei pagaminti reikia:

  • 270 g KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda

  • 100 g agurko

  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių 

  • 340 g BONDUELLE konservuotų kukurūzų

  • 3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Originalus“

  • Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų

  • 1–2 šaukštelių KIKKOMAN sojų padažo 

  • 50 g GAIDELIS grietinės ir svogūnų skonio mini krekerių 

  • 1 saujelės prieskoninių žolelių 


  1. KITCEH ME karštai rūkytos antienos filė nulupkite odelę. Antieną ir agurką supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį. Sumaišykite su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis ir BONDUELLE konservuotais kukurūzais.

  2. Sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezą „Originalus“, įberkite maltų juodųjų pipirų. Supilkite KIKKOMAN sojų padažą ir išmaišykite. 

  3. Į indelius dėkite mišrainės, berkite laužytų GAIDELIS grietinės ir svogūnų skonio mini krekerių ir taip sluoksniuokite, vėl dėkite mišrainės ir laužytų krekerių. Pagardinkite juodaisiais pipirais. 

  4. Papuoškite prieskoninėmis žolelėmis.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page