Kreminis sūrio įdaras ir traškus pagrindas: kas gali būti geriau? Riešutinio sūrio receptas. pagal kurį desertą pagaminsite greitai, lengvai ir smagiai.
Sūrio pyragui paruošti reikia:
Plutelei paruošti:
285 g krekerių
120 g minkšto sviesto
Riešutų sluoksniui pagaminti:
170 g DANNSUKER drėgnojo cukraus ,,Farinas“
1,5 šaukšto krakmolo
75 g lydyto sviesto
2 kiaušinių
100 g smulkiai kapotų karijų
70 g smulkiai kapotų graikinių riešutų
Sūrio sluoksniui paruošti:
700 g kreminio sūrio (,,Philadelphia“)
150 g DANNSUKER cukraus
2 šaukštų miltų
4 kiaušinių
80 g grietinės
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
1. Paruoškite plutelės trupinius: maisto smulkintuvu sutrinkite krekerius su minkštu sviestu ir lengvai spausdami kepimo formą padenkite trupinių sluoksniu. Kepkite apie 10 minučių iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje.
2. Prikaistuvyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir kaitinkite, kol užvirs. Tada sumažinkite kaitrą ir nuolat maišydami kaitinkite 8–10 minučių, kol masė sutirštės.
3. Supilkite masę ant krekerių sluoksnio ir leiskite atvėsti.
4. Paruoškite sūrio sluoksnį: maišytuvu išplakite sūrį, suberkite cukrų ir miltus. Plakdami po vieną įmuškite kiaušinius. Įmaišykite grietinę ir vanilės ekstraktą.
5. Supilkite sūrio masę į kepimo formą ant krekerių ir riešutų sluoksnių, kepkite valandą iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą palikite dar valandą pastovėti išjungtoje ir uždarytoje orkaitėje. Išėmę gerai atvėsinkite ir atšaldykite šaldytuve.
Gardžių atradimų.