top of page

Raudonojo vyno želė (Receptas)


vyno želė_Alfo receptas
VMG nuotr.

4–6 asm.

Gaminimo laikas: apie 2 val.


Raudonojo vyno želei paruošti reikia:

  • 750 ml #VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“

  • 20 g želatinos

  • 2 lazdelių cinamono

  • 2 gvazdikėlių

  • 2 kardamono sėklų

  • 100 g aviečių 

  • 50 g vyšnių likerio 

  • 120 g besėklių vynuogių


  1. 1 stiklinę VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“ vyno užpilkite ant želatinos ir išmaišę palikite išbrinkti apie 10 min.

  1. Likusį vyną supilkite į puodą, sudėkite prieskonius ir užvirkite.

  2. Išimkite prieskonius, nuėmę nuo kaitros įmaišykite brinkintą želatiną ir vyšnių likerį. 

  3. Gautą skystį išpilkite į formelę ir atvėsinę dėkite į šaldytuvą sustingti.

  4. Gautą želė patiekite su šviežiomis uogomis.

  5. Taip pat galite želė pašildyti ir skanauti karštą nealkoholinį vyno gėrimą su uogomis.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page