Originali idėja, kuri vyną paverčia medumi. Įdomūs skonių atradimai, be to, dar neregėta valgoma dovana!
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Raudonojo vyno medui pagaminti reikia:
1 butelio raudonojo sauso vyno
1 kg DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
10 KOTANYI gvazdikėlių
4 KOTANYI cinamono lazdelių
3–4 kardamono sėklų
1. Cukrų užpilkite vynu, suberkite prieskonius ir kaitinkite, kol gausite medaus konsistencijos pagardą apie 45 min. ar 1 val. Tirštumą reguliuokite garindami skystį.
ALFO PATARIMAI:
· Tokį medų galite valgyti su įvairiais užkandžiais ar sūriu, taip pat gaminti įvairius patiekalus, naudoti ruošdami nealkoholinį karštą vyną ar punšą, dėti į arbatą.
· Vyno medus yra puiki dovana.
· Rinkitės savo mėgstamus prieskonius, kuo daugiau jų įdėsite, tuo intensyvesnis bus skonis ir aromatas.
Skanaus!