Sužavėti liks ir desertų mėgėjai, nes ant stalo galėsite padėti skanėstą, kurį galima ruošti dvejopai. Vieniems labiau patiks vyno želė, o kiti mieliau skanaus raudonąjį vyną su uogomis.
Daugiau įkvepiančių receptų šventėms rasite naujoje Alfo knygoje
KULINARINIS VIEŠBUTIS.
2 asm.
Raudonojo vyno desertui pagaminti reikia:
750 ml VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“
20 g želatinos
Žiupsnelio KOTANYI kardamono
½ citrinos sulčių
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 šaukšto granatų sėklų
Keleto gervuogių
Keleto šilauogių
1. 1 stiklinę VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“ užpilkite ant želatinos ir išmaišę
palikite išbrinkti apie 10 min.
2. Likusį vyną kaitinkite puode, berkite KOTANYI kardamono, įspauskite citrinos sulčių ir
įlašinkite DANSUKKER šviesiojo sirupo. Įmaišykite ištirpusią želatiną ir pakaitinkite.
3. Į stiklines dėkite uogas ir užpilkite vyno mišiniu.
4. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
5. Taip pat galite želė pašildyti ir skanauti karštą nealkoholinį vyno gėrimą su uogomis.
Gardžių atradimų.