5-6 asm.
Gaminimas 30 min.
Kepimas 40 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
3 kiaušinių
150 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 ml aliejaus
1 citrinos nutarkuotos žievelės
160 g MALSENA miltų „Self Raising“
6–7 obuolių
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Išklokite kepimo popieriumi 22 cm skersmens formą.
2. Kiaušinius išplakite su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ ir DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile iki vientisos šviesiai gelsvos masės. Plakdami plona srovele pilkite aliejų. Suberkite tarkuotą citrinos žievelę. Įberkite persijotus MALSENA miltus „Self Raising“, gerai išmaišykite.
3. Obuolius supjaustykite plonomis riekelėmis.
4. Sukrėskite tešlą į formą. Viršuje dėliokite raštus iš obuolių skiltelių pradėdami nuo kraštų spirale į centrą.
5. Kepkite apie 40 min. Ar pyragas iškepęs, patikrinkite mediniu iešmeliu.