top of page

Pusryčiai iš vakaro: brinkyta avižinių dribsnių košė su medumi, uogomis ir riešutais

Sveikas ir greitas iš vakaro brinkytos avižinės košės su uogomis ir riešutais receptas. Meilė nuo pirmo šaukšto.

košės iš vakaro, avižinių dribsnių košė, Alfo receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1 asm.

Gaminimas 10 min.

Iš vakaro brinkytai avižinei košei reikia:

  • 100 ml avižinių dribsnių

  • 2 šaukštų pieno

  • 1–2 šaukštų medaus arba kitokio skysto saldiklio

  • 2 šaukštų vaisių tyrės

  • Saujos mėgstamų uogų ar / ir riešutų

  • 200 ml kreminio sūrelio „Philadelphia light"

  1. Į indelį suberkite avižinius (arba kitokius) dribsnius, supilkite pieną, saldiklį ir sudėkite vaisių tyrę ir kreminį sūrelį „Philadelphia light".

  2. Suberkite uogas.

  3. Palikite per naktį šaldytuve.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page