Purus sūrio OMLETAS (Receptas)
- eglerace
- 2024-05-16
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2024-05-17
Omletas – greitai paruošiamas, sotus, skanus patiekalas, kurio visada džiaugiasi visi pusryčiautojai. Šiuo – puriu sūrio omletu (nes su daug sūrio!) džiaugsis ir pietautojai, ir vakarieniautojai. Tai visiškai universalus maistas, kuriam paruošti užtruksite vos 15 minu. Patiekite jį su žolelėmis ir duonele – dėkingumas ir apkabinimas garantuoti!

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Alfo receptą rasite Alfo instagrame čia.
2 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Omletui pagaminti reikia:
3 kiaušinių
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
100 g ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės
25 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
½ mėlynojo svogūno
2 česnako skiltelių
1 saujos špinatų
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir juodųjų pipirų mišinio
1–2 SPILVA keptų paprikų aliejuje
80 g GERMANTAS sūrio „Tilsit“
30 g DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai
Mėgstamų prieskoninių žolelių (papuošimui)
FAZER poliarinių duonelių „Street food“ (patiekimui)
1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio, išplakite šluotele. Pilkite ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės, paplakite.
2. Keptuvėje išlydykite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą, berkite kubeliais pjaustytą svogūną, smulkintą česnaką. Apkepinkite.
3. Dėkite špinatų lapus, smulkintas SPILVA keptas paprikas aliejuje, berkite KOTANYI druskos ir juodųjų pipirų mišinio. Viską pakaitinkite.
4. Į plaktus kiaušinius, sudėkite keptas daržoves, išmaišykite. Supilkite į keptuvę, patarkuokite GERMANTAS sūrio „Tilsit“, berkite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai, uždenkite dangčiu ir kepkite 10 min.
5. Perlenktą omletą dėkite į lėkštę, papuoškite mėgstamais žalumynais.
6. Patiekite su FAZER poliarinėmis duonelėmis „Street food“.
Gardžių atradimų.