Naminės varškės spurgos yra tas skanėstas, kuriam nėra abejingųjų. Alfas jau atrado tobulai purių spurgų receptą, o šįkart receptūra patobulinta dar labiau. Būtinai išbandykite itin purių varškės spurgų receptą ir, jeigu norisi, suteikite joms dar ir traškumo.
Puru ir trašku: kas gali būti geriau?
Varškės spurgas pagal šį receptą pagaminsite greitai ir lengvai. Sekite receptą ir tikrai pavyks iš pirmo karto!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
16–20 spurgų
Gaminimo laikas: apie 1 val.
Varškės spurgoms pagaminti reikia:
330 g DOBILAS ekologiškos varškės
2 kiaušinių
1–2 šaukštų degtinės
1 šaukšto DANSUKKER miltelinio cukraus
3 šaukštų miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus
⅓ citrinos žievelės
Aliejaus spurgoms kepti
1. Į dubenį sudėkite DOBILAS ekologišką varškę, įmuškite kiaušinius, supilkite degtinę, suberkite DANSUKKER miltelinį cukrų. Viską išmaišykite.
2. Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską, KOTANYI burbono vanilinį cukrų, įtarkuokite citrinos žievelės ir maišykite.
3. Rankas suvilgykite aliejumi, kad tešla neliptų prie rankų, formuokite norimo dydžio spurgas. Puode įkaitinkite aliejų ir dėkite kepti spurgas, kepimo metu šiek tiek pavartykite.
4. Iškepusias spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.
TRANSFORMACIJA
Traškioms spurgoms pagaminti reikia:
100 g baltojo šokolado
200 g PAULUNS granolos su lazdynų riešutų kremu ir cinamonu
1. Prikaistuvyje ištirpinkite baltąjį šokoladą.
2. Vieną spurgos pusę pamirkykite į šokoladą ir apibarstykite PAULUNS granola su lazdynų riešutų kremu ir cinamonu.
Daugiau gardžių ir sveikatai palankių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.
Knygą už geriausią kainą galite įsigyti čia👇
Gardžių atradimų.