Reikia:
400 g virtų arba konservuotų pupelių
400 g maltos avienos
1 šaukšto smulkintų mėtų
2 skiltelių česnako
½ šaukštelio saldžiosios paprikos
½ šaukštelio maltų kalendrų
Žiupsnelio druskos
Granatų sėklų (patiekti)
1. Maltą mėsą sumaišykite su mėtomis, paprikų milteliais, kalendromis ir smulkintais česnakais. Pasūdykite. Formuokite mažus kukuliukus. 2. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje. Kartu pakepinkite kukuliukus. Įpilkite 1,5 l vandens, sudėkite špinatus ir labai trumpai pavirkite, kol lapai nuvys. 3. Suberkite pupeles. Kai pupelės sušils, išimkite jų kelis šaukštus, sutrinkite ir grąžinkite į puodą. 4. Užvirinkite, įberkite druskos. Patiekite sriubą su granatų sėklomis.