Punšas – daugiau nei gaivinantis gėrimas, tai ir lengvas, gardus uogų arba vaisių desertas. Nealkoholiniu braškių ir citrinžolės punšu palepinkite visą šeimą, save ir bičiulius. Tai taps visų mėgstamu gėrimu.
1 punšo dubeniui
Punšui pagaminti reikia:
990 ml SIP SAP beržų sulos su spanguolėmis, propoliu ir imbieru
10 kvapiųjų pipirų
6 žvaigždinių anyžių
2-3 cinamono lazdelių
4 klementinų
1 šaukšto medaus
3 šaukštų pasiflorų tyrės
Vieną buteliuką sulos supilkite į puodą, suberkite visus prieskonius, pjaustytus klementinus, sudėkite medų ir pasiflorų tyrę. Pakaitinkite, nuimkite nuo ugnies ir palaikykite apie 30 min.
Tada supilkite likusią sulą, išmaišykite ir patiekite.
Gardžių atradimų.