top of page

Punšas su klementinais, pasifloromis ir sula (Receptas)

Punšas – daugiau nei gaivinantis gėrimas, tai ir lengvas, gardus uogų arba vaisių desertas. Nealkoholiniu braškių ir citrinžolės punšu palepinkite visą šeimą, save ir bičiulius. Tai taps visų mėgstamu gėrimu.

punšas su pasifloromis, klementinais ir sula_Alfo receptas
VMG nuotr.

1 punšo dubeniui


Punšui pagaminti reikia:

  • 990 ml SIP SAP beržų sulos su spanguolėmis, propoliu ir imbieru

  • 10 kvapiųjų pipirų

  • 6 žvaigždinių anyžių

  • 2-3 cinamono lazdelių

  • 4 klementinų

  • 1 šaukšto medaus

  • 3 šaukštų pasiflorų tyrės

Vieną buteliuką sulos supilkite į puodą, suberkite visus prieskonius, pjaustytus klementinus, sudėkite medų ir pasiflorų tyrę. Pakaitinkite, nuimkite nuo ugnies ir palaikykite apie 30 min.

Tada supilkite likusią sulą, išmaišykite ir patiekite.


Gardžių atradimų.





Naujausi įrašai

bottom of page