Reikia:
2 vid. dydžio baklažanų
aliejaus (kepti)
1 šaukštelio ciberžolės
1 šaukštelio "garam masala" prieskonių
1 raudonijo svogūno
1 žalios citrinos sulčių
200 g tiršto jogurto
žiupsnelio juodųjų pipirų
druskos (pagal skonį)
kalendrų lapelių (patiekti)
1. Baklažanus perpjaukite, įtrinkite aliejumi, ciberžole ir „garam masala“, šaukite į įkaitintą iki 190 °C orkaitę ir kepkite, kol suminkštės. Išimkite baklažanų minkštimą.
2. Aitriąsias paprikas supjaustykite smulkiais kubeliais, taip pat smulkiai supjaustykite ir raudonąjį svogūną.
3. Sumaišykite baklažaną, paprikas, svogūnus, supilkite žaliosios citrinos sultis ir sudėkite jogurtą.
4. Patiekite su „naan“ paplotėliais.