Populiarus, šaldytas, lengvas, saldus, gaivus ir visų mėgstamas desertas „Itono betvarkė" nepalieka abejingų. Purus kremas, uogos, morengai labai tinka vasarai, bet žiemos saldžiam stalui – tiesiog tobulai.
Morengų tortui pagaminti reikia:
250 g morengų
300 g maskarponės
200 ml grietinėlės
1 šaukštas DANSUKKER cukraus miltelių
1 šaukštas citrinos sulčių
500 g braškių
1 vanilės ankštis
Įvairių uogų papuošti
1. Paruoškite 22 cm skersmens formą, išklokite ją kepimo popieriumi – ir dugną, ir atskirai palei sieneles. 2. Išskobkite vanilės ankštį ir jos turinį įdėkite į grietinėlę. 3. Išplakite grietinėlę su maskarpone, citrinos sultimis ir DANSUKKER cukraus milteliais. 4. Į formą pakaitomis dėkite morengus, juos galite laužyti, supjaustytas braškes, kremą. Viršų išlyginkite ir dėkite į šaldiklį kelioms valandoms. 5. Išimkite, nuimkite formą ir puoškite uogomis.
Skanaus!