Gal truputį nuodėmė, bet kokia saldi ir jauki! Apie cinamoninius varškės sausainius (čiuras) tyliai svajojame kiekvienas, bet ne kiekvienas ryžtamės jų išsikepti namuose. Ir visiškai be reikalo. Šis Alfo cinamoninių varškės sausainių receptas padės jas pagaminti greitai, lengvai ir su malonumu!
Vaišinkitės ir vaišinkite.
Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
6–8 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Varškės sausainiams pagaminti reikia:
1 stiklinės NESPRESSO espreso kavos
50–60 g VILNIUS margarino „Kepiniams su sviestu“
Žiupsnelio cinamono
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
70 g kvietinių miltų
90 g ŽEMAITIJOS pusriebės varškės
3 kiaušinių
400 ml aliejaus
1 šaukštelio DANSUKKER miltelinio cukraus
SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Jubiliejinė“ (patiekti)
1. Į prikaistuvį supilkite NESPRESSO espreso kavą, dėkite VILNIUS margariną „Kepiniams su sviestu“, suberkite cinamoną, druską, DANSUKKER ekologišką cukrų „Panevėžio Plius“. Pakaitinkite, kol užvirs.
2. Sudėkite miltus, įmaišykite ŽEMAITIJOS varškę ir po vieną įmuškite kiaušinį, viską gerai išplakite. Masę sudėkite į konditerinį maišelį.
3. Puode įkaitinkite aliejų ir konditeriniu maišeliu spauskite tešlą. Žirklėmis nukirpkite norimo dydžio lazdeles.
4. Varškės sausainius patiekite apibarstę DANSUKKER milteliniu cukrumi ir pasigardžiuokite SKONIS IR KVAPAS putojančia arbata „Jubiliejinė“.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.