Humusas su artišokais ir kedrais
3–4 konservuotų artišokų žiedynų
2 šaukštų šaltame vandenyje mirkytų kedrinių pinijų
240 g konservuotų avinžirnių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.
Humusas su burokėliais ir kanapėmis
1 vid. dydžio kepto burokėlio
240 g konservuotų avinžirnių
1 skiltelės česnako
1 kupino šaukšto kanapių sėklų branduolių
½ šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
½ citrinos sulčių Žiupsnelio druskos
Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.
Humusas su keptais batatais
1 nedidelio kepto batato (apie 200 g)
240 g konservuotų avinžirnių
1 skiltelės česnako
50 g nuluptų ir skrudintų migdolų
½ šaukštelio maltos kalendros
½ šaukštelio rūkytos paprikos
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.
Humusas su keptomis paprikomis ir graikiniais riešutais
2 keptų paprikų
240 g konservuotų avinžirnių
1–2 skiltelių česnako
50 g šaltame vandenyje mirkytų graikinių riešutų
½ šaukštelio maltos kalendros
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.
Klasikinis humusas
240 g konservuotų avinžirnių (1 maža skardinė)
1 skiltelės česnako
1 šaukšto „tahini“ pastos
½ šaukštelio maltos kalendros
½ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.
Lęšių humusas su alyvuogėmis
50 g kalamatos alyvuogių
240 g konservuotų lęšių
1 skiltelės česnako
½ šaukštelio saldžiosios paprikos
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų