top of page

Pirmasis pasaulyje džino sviestas (Receptas)

Atnaujinta: 03-13

Šis pagardas, tiksliau, prieskoninis sviestas ir stalą papuoš, ir vaišių skonius papildys, ir prie virtų kiaušinių tiks, ir pačia geriausia prasme visus nustebins. Receptas subalansuotas suaugusiesiems – džinas suteikia stipresnį poskonį, bet primename, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo ir šeimos sveikata bei gerove. Būkite atsakingi. 

naminis sviestas Velykoms_Alfo receptas
VMG nuotr.


 

Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

 

10–12 asm.

Gaminimo laikas: apie 5 min.


Džino sviestui pagaminti reikia:

  • 200 g saldžios grietinėlės sviesto (kambario temperatūros)

  • 50 g džino

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų ir druskos mišinio

  • Nupjautų brokolio žiedynų ir žolelių (papuošti)

  • Juodos duonos su saulėgrąžomis (patiekti)

  • Krekerių (patiekti) 


1. Saldžios grietinėlės sviestą sudėkite į elektrinį smulkintuvą, pilkite džino, berkite juodųjų pipirų ir druskos mišinio. Viską sutrinkite. 

2. Sviestą dėkite į indelį. Atšaldykite šaukštą pakišę po šaltu vandeniu ir juo gražiai suformuokite norimą viršūnės formą.  

3. Užbarstykite pipirų, o papuošimui nuostabiai tiks brokolio žiedynai ir maži mėtų lapeliai. 

4. Patiekite tepdami ant juodos duonos su saulėgrąžomis ar traškių krekerių.


Gardžių atradimų.


bottom of page