Pirmasis pasaulyje džino sviestas (Receptas)
- eglerace
- 2024-03-22
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 03-13
Šis pagardas, tiksliau, prieskoninis sviestas ir stalą papuoš, ir vaišių skonius papildys, ir prie virtų kiaušinių tiks, ir pačia geriausia prasme visus nustebins. Receptas subalansuotas suaugusiesiems – džinas suteikia stipresnį poskonį, bet primename, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo ir šeimos sveikata bei gerove. Būkite atsakingi.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
10–12 asm.
Gaminimo laikas: apie 5 min.
Džino sviestui pagaminti reikia:
200 g saldžios grietinėlės sviesto (kambario temperatūros)
50 g džino
Žiupsnelio juodųjų pipirų ir druskos mišinio
Nupjautų brokolio žiedynų ir žolelių (papuošti)
Juodos duonos su saulėgrąžomis (patiekti)
Krekerių (patiekti)
1. Saldžios grietinėlės sviestą sudėkite į elektrinį smulkintuvą, pilkite džino, berkite juodųjų pipirų ir druskos mišinio. Viską sutrinkite.
2. Sviestą dėkite į indelį. Atšaldykite šaukštą pakišę po šaltu vandeniu ir juo gražiai suformuokite norimą viršūnės formą.
3. Užbarstykite pipirų, o papuošimui nuostabiai tiks brokolio žiedynai ir maži mėtų lapeliai.
4. Patiekite tepdami ant juodos duonos su saulėgrąžomis ar traškių krekerių.
Gardžių atradimų.