Patiekalas, kurį žino visi. Paprastas kaip dukartdu, bet su beribėmis skirtingų skonių galimybėmis. Įdaryti kiaušiniai nukonkuruoja beveik visus vaišių stalo pasiūlymus. Išbandykite įdarytus pikantišku lašišos ir jūros dumblių įdaru!
3 porcijoms po 2 puseles
Įdarytiems kiaušiniams su lašiša pagaminti reikia:
3 kiaušinių
2 šaukštų smulkintų svogūnų
2 šaukštų DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“
½ citrinos žievelės
Žiupsnelio juodųjų pipirų
100 g sūdytos lašišos
1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
1 džiovinto jūros dumblių lapo
1. Kietai išvirtus kiaušinius nulupkite. Perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.
2. Trynius sumaišykite su smulkintais svogūnais, DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezu „Švelnaus skonio“, įtarkuokite citrinos žievelės, berkite juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
3. Kiaušinių puseles su šaukšteliu įdarykite paruošta mase.
4. Ant kiekvieno kiaušinio dėkite po gabalėlį sūdytos lašišos.
5. Papuoškite svogūnų laiškais ir smulkintais jūros dumblių lapais.
6. Galite paskaninti šlakeliu citrinos sulčių.
Video receptas:
Skanaus.