5 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Įdarytiems kiaušiniams pagaminti reikia:
5 kietai virtų kiaušinių
80 g CALVO tuno alyvuogių aliejuje
1 šaukšto konservuotų kukurūzų
1 vidutinio sunokusio avokado
50 ml HAPPY DAY greipfrutų sulčių
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI smulkintų kalendrų
2–3 riekelių GARDĖSIS sumuštinių duonos „Sėklų“
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
50 g vyšninių pomidorų
Žiupsnelio prieskoninių žolelių (papuošimui)
Kietai virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. CALVO tuną alyvuogių aliejuje sumaišykite su tryniais ir konservuotais kukurūzais (keletą kukurūzų pasilikite papuošimui).
Avokadą supjaustykite kubeliais (kelis kubelius pasilikite papuošimui) ir rankiniu trintuvu sutrinkite kartu su HAPPY DAY greipfrutų sultimis bei KOTANYI prieskoniais iki vientisos masės.
Avokado masę sumaišykite su tunu, tryniais ir kukurūzais.
GARDĖSIS sumuštinių duonos „Sėklų“ riekeles susmulkinkite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje apie 3–4 min., kol išdžius. Tada sumalkite virtuviniu smulkintuvu iki trupinių kartu su aitriųjų paprikų dribsniais.
Virtus kiaušinių baltymus iš išorės apvoliokite duonos trupiniuose, galite prieš tai šiek tiek suvilgyti greipfrutų sultyse.
Į baltymų vidų sudėkite tuno ir avokadų masę, ant viršaus uždėkite likusius kukurūzus ir avokado kubelius.
Papuoškite vyšninių pomidorų skiltelėmis ir prieskoninėmis žolelėmis.
Gardžių atradimų.