Reikia:
300 g miltų
1 šaukštelio druskos
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus
Įdarui:
200 g marinuotų keptų paprikų
50 g pomidorų padažo
1 šaukšto adžikos
100 g tarkuoto kietojo sūrio
300 g įvairių pomidorų
mėgstamų žalumynų
300 ml šilto vandens
7 g sausų mielių
Tešlai:
½ šaukšto cukraus (tešlai)
Paruoškite tešlą: mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame vandenyje.Miltus permaišykite su druska, po truputį supilkite vandenį su mielėmis ir aliejų.Išminkykite tešlą, uždenkite ją ir palikite šiltai pastovėti 1–2 val.Pakilusią tešlą dar kartą išminkykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite picos padą ir patieskite į kepimo popieriumi išklotą skardą.Marinuotas paprikas sutrinkite su pomidorų padažu ir adžika.Picos padą ištepkite paruoštu padažu ir apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.Išdėliokite pjaustytus pomidorus.Kepkite iki 230 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7 min. Patiekite apibarstę žalumynais.