Pyragui pagaminti reikia:
200 g bemielės sluoksniuotos tešlos pagrindui ir 50 g pyragui papuošti
12 konservuotų persikų
3 šaukštų cukraus
Kremui:
200 g tepamojo sūrelio
1 tarkuoto apelsino žievelės
1 kiaušinio
4 šaukštų cukraus
Plonai iškočiokite tešlą ir ja išklokite neaukštos kepimo formos dugną bei kraštus.
Tepamąjį sūrelį gerai išsukite su cukrumi, kiaušiniu ir žievele. Kremą supilkite į formą su tešla.
Persikus nusausinkite ir sudėkite ant kremo.
Iš likusios tešlos išpjaukite juosteles ir jomis papuoškite pyrago viršų.
Pyragą dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.
Iškepusį pabarstykite cukraus milteliais.
Gardžių atradimų.