Paruošti balandėlius dar nebuvo taip paprasta ir greita. Šį kartą jais galės mėgautis ir tie, kurie nori pailsėti nuo mėsos, nes čia jos nėra, bet niekas to ir nesupras. Be to, šefas nustebins ir netikėta balandėlių sriuba.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Balandėliams be mėsos arba balandėlių sriubai pagaminti reikia:
1 svogūno
3 česnako skiltelių
1 pekininio kopūsto
300 g NATURLI sojų faršo
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1 šaukštelio maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 vidutinių morkų
3 laurų lapų
750 ml #SUKČIUS natūralaus kalakutienos sultinio
400 g konservuotų pomidorų
2 skardinių skirtingų spalvų mėgstamų konservuotų pupelių
DOBILAS natūralios grietinės (patiekti)
Keleto krapų šakelių (patiekti)
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite.
2. Pekininio kopūsto lapus pavirkite pasūdytame vandenyje apie 5–7 min.
3. Į atšildytą NATURLI sojų faršą berkite svogūnus, česnakus, kalendrą, KOTANYI
aitriųjų paprikų dribsnių ir pipirų.
4. Faršo kukuliukus dėkite ant kopūsto lapų ir susukite balandėlius.
5. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejaus, įkaitinkite ir dėkite balandėlius. Apkepkite iš dviejų
ar trijų pusių.
6. Į keptuvę dėkite griežinėliais pjaustytą morką, laurų lapus, pilkite stiklinę SUKČIUS
natūralaus kalakutienos sultinio, dėkite pomidorus, pupeles ir papipirinkite. Troškinkite
apie 15–20 min.
7. Patiekite balandėlius su grietine, papuošę krapų šakelėmis ir užbėrę pipirų.
8. Jei norite patiekti sriubą, į keptuvę supilkite likusį sultinį ir serviruodami į lėkštes dėkite
tik po vieną balandėlį, užpiltą gardžia sriuba.
9. Patiekite su grietine ir pagardinkite smulkintais krapais. Galite įberti pipirų.
Gardžių atradimų.