top of page

Pati skaniausia „čili“ sriuba „ant šio svieto“!



Reikia:

Paslaptingam padažui:

  • 50 g razinų

  • 5–6 saulėje džiovintų pomidorų puselių

  • 1–2 keptų marinuotų paprikų

  • 3 skiltelių česnako

  • 2–3 šaukštų savo sultyse konservuotų pomidorų

Sriubai:

  • 1 didelio svogūno

  • 3 saliero lapkočių

  • 4 morkų

  • Poro baltosios dalies (pagal skonį)

  • Alyvuogių aliejaus (kepti)

  • ½ šaukštelio SANTA MARIA cinamono

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos kalendros

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA saldžiosios paprikos

  • ½ šaukštelio SANTA MARIA malto kumino

  • 1 pakelio ANAMMA sojų faršo

  • 2 skardinių smulkintų pomidorų konservuotų savo sultyse

  • ½ skardinės konservuotų kukurūzų

  • 1 skardinės konservuotų pupelių

  • 3 skiltelių česnako

  • 1–2 šaukštų WOW MAMMA BBQ padažo

  • 1 l sultinio

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų „Chilli“ (patiekti)

  • Kalendros žalumos (patiekti)

1. Pagaminkite padažą: į trintuvo indą sudėkite razinas, džiovintus pomidorus, marinuotą keptą papriką, 3 skilteles česnako, kelis šaukštus konservuotų savo sultyse pomidorų ir sutrinkite kartu.

2. Supjaustykite svogūną kubeliais, morkas, salierą – vienodo dydžio gabaliukais.

3. Dviejose keptuvėse įkaitinkite aliejų: į vieną suberkite daržoves ir jas kepkite, į kitą – SANTA MARIA cinamoną, SANTA MARIA maltą kalendrą, SANTA MARIA maltą saldžiąją papriką, SANTA MARIA maltą kuminą ir lengvai pakepinkite – tiek, kad pradėtų maloniai kvepėti. Suberkite ANAMMA sojų faršą ir pakepkite kartu.

4. Į puodą su daržovėmis sudėkite apkeptą faršą, paslaptingą padažą, supilkite konservuotus pomidorus, sudėkite kukurūzus, pupeles, jei reikia, įpilkite sultinio. Jeigu liko ant trintuvo sienelių padažo, išskalaukite jį sultiniu ir supilkite į puodą. Sudėkite likusį česnaką.

5. Išmaišykite, pavirkite 1–2 min. ir sudėkite WOW MAMA padažą „Barbeque“. Įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Išmaišykite ir, nustatę nedidelę kaitrą, virkite sriubą.

6. Išvirusią sriubą supilstykite į lėkštes, į kiekvieną sudėkite po SPILVA marinuotą aitriąją papriką „Chilli“ ir kelias kalendrų šakeles.


ALFO PATARIMAI:

  • Kruopščiai apžiūrėkite porus – tarp lapų gali būti smėlio.

  • Galite naudoti tiek sojų faršą, tiek maltą jautieną.

  • Turėkite visada sultinio po ranka, kad galima būtų sureguliuoti konsistenciją.

  • Valgykite sriubą su sūriu, „nachos“, traškučiais.

  • Patiekite su kalendra.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page