top of page

Pasakėlė iš rūsio: persiškas morkų džemas


Persiškas morkų džemas, daržovių džemas, pagardas prie mėsos, pagardas prie sūrio, Alfo receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


800 ml

Gaminimas 20 min.

Virimas 60 min.


Reikia:

  • 3 citrinų

  • 1 kg jaunų sultingų morkų

  • 400 g uogienių cukraus DANSUKKER

  • 2 cinamono lazdelių

  • ½ šaukštelio imbiero

1. Nutarkuokite citrinų žievelę. Išspauskite sultis. Morkas sutarkuokite. Sumaišykite morkas, citrinų sultis, žievelę ir DANSUKKER uogienių cukrų, įdėkite cinamono lazdeles.

2. Užvirinkite ir virkite apie 40–45 min. Suberkite imbierą ir dar trumpai pavirkite.

3. Sudėkite į paruoštus stiklainius, užsukite ir aušinkite apverstus.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page