#Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA
Orkaitėje keptiems koldūnams pagaminti reikia:
Raviolių
Alyvuogių aliejaus
Padažui:
2 šaukštų tepamo kreminio sūrio CREME BONJOUR su kepta saldžiąja paprika
Šešių šaukštų 35 % rieb. grietinėlės
1. Ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi sudėkite raviolius, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir dėkite į orkaitę.
2. Į indelį dėkite tepamą kreminį sūrį CREME BONJOUR su kepta saldžiąja paprika, įpilkite grietinėlės ir viską sumaišykite. Dėkite indelį į orkaitę šalia raviolių.
3. Išėmus iš orkaitės, padažą išplakite su šluotele.
ALFO PATARIMAI:
· Kreminį sūrį CREME BONJOUR galite rinktis, kokį norite: su voveraitėmis, su kepta saldžiąja paprika, su česnakais, su laiškiniais česnakais.
· Galite įtarkuoti citrinos žievelės.
· Galite papildomai įdėti mėgstamų smulkintų žalumynų.
Skanaus!