top of page

Orkaitėje kepti koldūnai




Orkaitėje keptiems koldūnams pagaminti reikia:

  • Raviolių

  • Alyvuogių aliejaus

Padažui:

  • 2 šaukštų tepamo kreminio sūrio CREME BONJOUR su kepta saldžiąja paprika

  • Šešių šaukštų 35 % rieb. grietinėlės

1. Ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi sudėkite raviolius, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir dėkite į orkaitę.

2. Į indelį dėkite tepamą kreminį sūrį CREME BONJOUR su kepta saldžiąja paprika, įpilkite grietinėlės ir viską sumaišykite. Dėkite indelį į orkaitę šalia raviolių.

3. Išėmus iš orkaitės, padažą išplakite su šluotele.


ALFO PATARIMAI:

· Kreminį sūrį CREME BONJOUR galite rinktis, kokį norite: su voveraitėmis, su kepta saldžiąja paprika, su česnakais, su laiškiniais česnakais.

· Galite įtarkuoti citrinos žievelės.

· Galite papildomai įdėti mėgstamų smulkintų žalumynų.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page