4 asm.
Gaminimas 40 min.
Reikia:
2–3 bulvių
2–3 morkų
1 saliero
2 antienos filė
3–4 putpelių kiaušinių
200 g šaldytų žirnelių
200 g marinuotų agurkėlių
Žiupsnelio druskos ir pipirų
Prieskoninių žolelių
Padažui:
Majonezo
Žiupsnelio aitriųjų paprikų
Tarkuotos apelsino žievelės ir sulčių
1. Bulves, morkas, salierą supjaustykite kubeliais ir iškepkite garinėje orkaitėje.
2. Antienos filė apkepkite keptuvėje ir baikite kepti orkaitėje. Kai iškeps, pagardinkite druska ir pipirais. Supjaustykite kubeliais.
3. Susmulkinkite agurkėlius ir kiaušinius.
4. Padažui sumaišykite visas sudedamąsias dalis.
5. Sumaišykite visus mišrainės ingredientus, pagardinkite druska ir pipirais bei padažu. Patiekite su prieskoninėmis žolelėmis ir užtarkuokite apelsino žievelės.