Nežinote, kuo nustebinti šeimą per pusryčius? Paruoškite jiems košę, kurioje kiekvienas galės surežisuoti savo skonį.
Laidą #Alfodidysisšou žiūrėkite čia
Pusryčių košei išvirti reikia:
5 šaukštų ispaninio šalavijo sėklų
1 šaukšto medaus
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
½ stiklinės migdolų pieno
60 g DR. OETKER avižinės košės su avietėmis
1 stiklinės vandens
3 šaukštų moliūgų tyrės
1 saujos mėgstamų uogų
1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK imbierų džemo
30 g PERGALĖ pieniško šokolado
2 šaukštų javainių PAULUNS su lazdynų riešutų kremu ir migdolais
2 šaukštų špinatų tyrės
Mėtų lapelių (papuošimui)
Ispaninio šalavijo sėklas sumaišykite su medumi arba DANSUKKER auksaspalviu sirupu ir migdolų pienu, uždenkite ir palikite šaldytuve per naktį, kad išbrinktų.
DR. OETKER avižinę košę su avietėmis užpilkite verdančiu vandeniu, išmaišykite ir palikite 3 min., kad išbrinktų.
Brinkintą ispaninio šalavijo sėklų pudingą išmaišykite su moliūgų tyre.
Uogas supjaustykite.
Į vieną dubenėlio pusę sudėkite pudingą, į kitą – brinkintą košę. Ant viršaus dėkite DEN GAMLE FABRIK imbierų džemą, pjaustytas uogas, užberkite smulkinto PERGALĖ pieniško šokolado ir PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu ir migdolais, špinatų tyrės ir papuoškite mėtomis.
Skanaus!