4 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
160 g salotų mišinio
1 didelis persimonas
120 g fetos
40 g graikinių riešutų
1 šaukštelis miltelinio cukraus
Žiupsnelis aitriųjų maltų paprikų
6–8 riekelės vytinto kumpio
1 avokadas
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
Druskos
1. Įkaitinkite keptuvę, suberkite graikinius riešutus, pabarstykite juos milteliniu cukrumi ir aitriosiomis paprikomis. Kaitinkite, kol miltelinis cukrus karamelizuosis. Nuimkite ir ataušinkite, susmulkinkite. 2. Avokadą supjaustykite plonais griežinėliais, persimoną – skiltelėmis, sūrį sutrupinkite. 3. Sultis sumaišykite su aliejumi ir druska. 4. Lėkštėje sudėliokite visus produktus, pašlakstykite padažu.