top of page

Obuolių ir bananų sluoksniuotis su traškiais javainiais (Receptas)

Turite obuolių, norite kažko skanaus, bet kepti pyragą neturite laiko, o gal tiesiog ilgitės kažko obuolinio, bet naujo?

Nekeptas, traškus, gaivus obuolių ir bananų sluoksniuotis su traškiais javainiais turėtų tikti ir patikti.

obuolių ir bananų sluoksniuotis, Alfo Ivanausko receptas
VMG nuotr

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


2 asm.


Obuolių ir bananų sluoksniuočiui pagaminti reikia:

  • 1 didelio obuolio

  • 1 nedidelio banano

  • 2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • Žiupsnelio cinamono

  • ½ citrinos sulčių

  • 4–6 šaukštų PAULUNS traškių javainių su cinamonu, obuoliais ir migdolais

  • 4–6 NATURLI fermentuoto migdolų produkto su kriaušėmis ir bananais „Joe‘Kurt“

1. Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais, bananus – griežinėliais.

2. Į keptuvę sudėkite pjaustytus vaisius, suberkite cukrų, cinamoną, įspauskite citrinos sulčių. Viską pakaitinkite, kad vaisiai lengvai karamelizuotųsi. Neperkepkite, kad vaisiai netaptų koše.

3. Į stiklinę suberkite javainius, pilkite fermentuotą migdolų produktą (darykite du sluoksnius). Ir sudėkite dar karštus, karamelizuotus vaisius.


ALFO PATARIMAI:

· Šį desertą galite valgyti ir šiltą, ir atvėsusį.

· Vietoj obuolių galite rinktis šviežias kriaušes.

· Jei naudojate rūgščius obuolius, vietoj citrinos sulčių galite pilti apelsino sultis.



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page