#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą galite pažiūrėti ČIA
Maltiniams pagaminti reikia:
1 obuolio
100 g moliūgo
1–2 saliero lapkočių
300 g maltos jautienos
300 g maltos paukštienos
50 g krapų, petražolių ir mėtų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“
SANTA MARIA žvėrienos prieskonių
Aliejaus (kepti)
Paniruotei:
20 g TALER traškučių „Be glitimo su Provanso žolelėmis“
50 g migdolų
Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepkite kartu.
Smulkintą mėsą pabarstykite SANTA MARIA akmens druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Telicherry“. Susmulkinkite krapus, mėtas, petražoles ir įmaišykite į faršą. Įtarkuokite saliero lapkočius, obuolį ir moliūgą. Viską gerai išmaišykite.
TALER traškučius „Be glitimo su Provanso žolelėmis“ ir migdolus susmulkinkite kartu. Jei pageidaujate, galite dar įtarkuoti kietojo sūrio.
Batatus supjaustykite plonomis lazdelėmis, pašlakstykite aliejumi ir pabarstykite SANTA MARIA žvėrienos prieskoniais.
Suformuokite nedidelius maltinukus, apvoliokite juos paniruotėje. Dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, kartu su batatais ir kepkite apie 30 min. įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!