top of page

Nusibodo įprasti kotletai? Šiais maltiniais visus nustebinsite


kotletai, maltiniai, Alfo receptai, Alfas Ivanauskas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą galite pažiūrėti ČIA


Maltiniams pagaminti reikia:

  • 1 obuolio

  • 100 g moliūgo

  • 1–2 saliero lapkočių

  • 300 g maltos jautienos

  • 300 g maltos paukštienos

  • 50 g krapų, petražolių ir mėtų

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“

  • SANTA MARIA žvėrienos prieskonių

  • Aliejaus (kepti)

  • Paniruotei:

  • 20 g TALER traškučių „Be glitimo su Provanso žolelėmis“

  • 50 g migdolų

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepkite kartu.

  2. Smulkintą mėsą pabarstykite SANTA MARIA akmens druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Telicherry“. Susmulkinkite krapus, mėtas, petražoles ir įmaišykite į faršą. Įtarkuokite saliero lapkočius, obuolį ir moliūgą. Viską gerai išmaišykite.

  3. TALER traškučius „Be glitimo su Provanso žolelėmis“ ir migdolus susmulkinkite kartu. Jei pageidaujate, galite dar įtarkuoti kietojo sūrio.

  4. Batatus supjaustykite plonomis lazdelėmis, pašlakstykite aliejumi ir pabarstykite SANTA MARIA žvėrienos prieskoniais.

  5. Suformuokite nedidelius maltinukus, apvoliokite juos paniruotėje. Dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, kartu su batatais ir kepkite apie 30 min. įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page