Gaivios, sočios, spalvotos salotos su krabų lazdelėmis, kiaušiniu, pomidorais. Puikus energijos užtaisas pusryčiams.
Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Krabų lazdelių salotoms pagaminti reikia:
2 kiaušinių
2 šaukštų FELIX padažo „Garstyčių ir medaus“
Ryšelio petražolių
Ryšelio laiškinių česnakų
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
SANTA MARIA akmens druskos
1 dėžutės KIETAVIŠKIŲ pomidorų rinkinio
1 nedidelio poro baltosios dalies
200 g HEINZ konservuotų kukurūzų
1 nesaldaus obuolio
200 g krabų lazdelių
1 citrinos žievelės
4–5 šaukštų majonezo
1. Kiaušinius paplakite kartu su FELIX padažu „Garstyčių ir medaus“, petražoles ir laiškinius česnakus smulkiai supjaustykite, petražolių palikite papuošimui. Žalumynus suberkite į kiaušinius, įberkite pipirų, SANTA MARIA akmens druskos, išmaišykite ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai apačia iškeps, uždenkite ir išjunkite kaitrą.
2. Porą smulkiai supjaustykite, obuolį nulupkite, supjaustykite kubeliais.
3. KIETAVIŠKIŲ pomidorus supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Viską suberkite į dubenį.
4. Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais, irgi sudėkite prie likusių produktų. Užtarkuokite citrinos žievelės ir sudėkite majonezą, užberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Išmaišykite.
5. Iškepusį omletą padraskykite mentele ir ataušinkite. Jeigu jums patinka taisyklingos formos, omletą galite supjaustyti juostelėmis. Bet būtina ataušinti.
6. Visiškai atvėsus, sudėkite omleto gabaliukus ant mišrainės. Puoškite smulkiomis petražolėmis.
Skanaus!