top of page

Netradicinė balta mišrainė su rūkyta žuvimi (Receptas)

Atnaujinta: 2024-01-09

Dar vienas taip visų mėgstamos baltos mišrainės variantas. Paragaukite pagamintos su rūkyta žuvimi ir citrinų majonezu. Gal bus favoritas?


balta mišrainė su rūkyta žuvimi_Alfo receptas
VMG nuotr.

4 asm.


Baltai mišrainei su rūkyta žuvimi pagaminti reikia:

  • 250 g virtų bulvių

  • 200 g virtų morkų

  • 200 g marinuotų agurkėlių

  • 2 virtų kiaušinių

  • 150 g atšildytų žirnelių  

  • 3–4 kupinų šaukštų DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  • ½ citrinos žievelės

  • 200 g karšto rūkymo skumbrės, ešerio ar upėtakio 

  • Keleto mėtų lapelių

1. Į dubenį dėkite kubeliais pjaustytas bulves, morkas, agurkėlius, kiaušinius, suberkite žirnelius. 

2. Dėkite DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“, berkite pipirų, druskos, įtarkuokite citrinos žievelės ir viską išmaišykite. 

3. Išdėliokite mišrainę į nedidelius dubenėlius, ant jos dėkite rūkytos žuvies gabaliukus. 

4. Papuoškite žirneliais ir mėtos lapeliais.


Video receptas:


Gardžių atradimų.

bottom of page