Reikia:
3 obuolių
50 g puskiečio sūrio
150 g KEKAVA vištienos filė
250 ml kefyro arba natūralaus jogurto
100 ml aliejaus
150 g MALSENA kvietinių miltų „Self Raising“
100 g MALSENA viso grūdo ruginių miltų
Gero žiupsnio druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Šviežių rozmarino lapelių
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keksinę formą (11x24 cm) išklokite kepimo popieriumi.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite stambokais kubeliais.
Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį ir KEKAVA vištienos filė.Dubenyje sumaišykite skystus produktus – kefyrą ir aliejų, kitame – birius: MALSENA kvietinius „Self Raising“ miltus, MALSENA viso grūdo ruginius, druską, pipirus.
Į sausą mišinį suberkite pjaustytus obuolius, vištieną ir sūrį, taip pat – smulkintus rozmarino lapelius.
Skystąją ir biriąją dalis sumaišykite kartu ir gautą tešlą sudėkite į formą.
Kepkite apie valandą. Patikrinkite, ar iškepęs pyragas, mediniu iešmeliu.
Skanaus!