Jeigu salotų receptas atrodo nuobodokas, įdėkite halumio ir patiekalas sužibės.
4 asm.
Gaminimas 15 min.
Burokėlių ir halumio salotoms reikia:
4 nedidelių virtų arba keptų burokėlių
4 persikų
120 g halumio
Salotų užpilui:
2 šaukštų saldžių garstyčių
50 ml apelsinų sulčių
1 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės
20 ml aliejaus
Žiupsnelio cinamono
Žiupsnelio druskos
100 g gražgarsčių ar kitokių pikantiškesnių salotų lapų
Burokėlius supjaustykite aštuntadaliais, persikus skiltelėmis. Ir burokėlius, ir persikus lengvai apkepkite grilinėje keptuvėje.
Sumaišykite visus produktus salotų užpilui.
Sudėkite į dubenį salotų lapus, ant jų sudėliokite likusius produktus, pagardinkite užpilu.
Skanaus!