top of page

Neįtikėtinai skanūs mieliniai blynai su mangų gabaliukais (Receptas)

Alfas atskleis, kaip itin paprastai pagaminti purius ir burnoje tirpstančius mielinius blynus.


mieliniai blynai su mangais, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Mieliniai blyneliai su mangų gabaliukais:

  • 10 g šviežių mielių

  • 300 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 2 šaukštų DANSUKKER šviesaus sirupo

  • 1 stiklinės NATURLI ekologiško avižų kreminio gaminio

  • 2 kiaušinių

  • 3 stiklinių miltų

  • 80 g VILNIAUS margarino „Kepiniams su sviestu“

  • 1 šaukštelio KOTANYI maltos vanilės

  • 1 šaukšto maltų liofilizuotų burokėlių

  • Saulėgrąžų aliejaus (kepimui)

  • 100 g PERGALĖ juodojo šokolado

  • 200 g mango

  • 200 g ananaso

  • 6 šaukštų DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo

  • 1 šaukšto DANSUKKER cukraus miltelių

  • Žiupsnio druskos

  1. Mieles sumaišykite su TICHĖ natūraliu mineraliniu vandeniu ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu.

  2. Sudėkite NATURLI ekologišką avižų kreminį gaminį, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišius dalimis berkite miltus, druskos ir išmaišykite iki vientisos masės.

  3. Sudėkite lydytą VILNIAUS margariną „Kepiniams su sviestu“, KOTANYI maltą vanilę, liofilizuotus burokėlius, gerai išmaišykite ir uždengę tešlą palikite kildinti, kol tešla padvigubės, apie 1 val.

  4. Kepkite įkaitintoje ZYLE keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, dėkite po kupiną šaukštą tešlos, į vidų sudėkite smulkinto PERGALĖS šokolado gabaliukus ir ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytus mangus ir ananasus. Apkepkite iš abiejų pusių, po 2–3 min. ant vidutinės kaitros. Iškepusius blynus nusausinkite virtuviniu popieriumi.

  5. Patiekite su DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemu bei užberkite DANSUKKER cukraus milteliais.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page