Alfas atskleis, kaip itin paprastai pagaminti purius ir burnoje tirpstančius mielinius blynus.
Video receptą žiūrėkite čia
Mieliniai blyneliai su mangų gabaliukais:
10 g šviežių mielių
300 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
2 šaukštų DANSUKKER šviesaus sirupo
1 stiklinės NATURLI ekologiško avižų kreminio gaminio
2 kiaušinių
3 stiklinių miltų
80 g VILNIAUS margarino „Kepiniams su sviestu“
1 šaukštelio KOTANYI maltos vanilės
1 šaukšto maltų liofilizuotų burokėlių
Saulėgrąžų aliejaus (kepimui)
100 g PERGALĖ juodojo šokolado
200 g mango
200 g ananaso
6 šaukštų DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo
1 šaukšto DANSUKKER cukraus miltelių
Žiupsnio druskos
Mieles sumaišykite su TICHĖ natūraliu mineraliniu vandeniu ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu.
Sudėkite NATURLI ekologišką avižų kreminį gaminį, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišius dalimis berkite miltus, druskos ir išmaišykite iki vientisos masės.
Sudėkite lydytą VILNIAUS margariną „Kepiniams su sviestu“, KOTANYI maltą vanilę, liofilizuotus burokėlius, gerai išmaišykite ir uždengę tešlą palikite kildinti, kol tešla padvigubės, apie 1 val.
Kepkite įkaitintoje ZYLE keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, dėkite po kupiną šaukštą tešlos, į vidų sudėkite smulkinto PERGALĖS šokolado gabaliukus ir ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytus mangus ir ananasus. Apkepkite iš abiejų pusių, po 2–3 min. ant vidutinės kaitros. Iškepusius blynus nusausinkite virtuviniu popieriumi.
Patiekite su DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemu bei užberkite DANSUKKER cukraus milteliais.
Skanaus!