Alfas parodė, kaip greitai ir lengvai paruošti saldžiarūgščius picos liežuvėlius, kurie bus skanūs tiek karšti ant pietų stalo, tiek atvėsę ir ragaujami kaip užkandis.
Neatsivalgomai picai paruošti reikia:
3 picų tešlos lakštelių
Žiupsnelio KOTANYI raudonėlio
2–3 šakelių šviežių rozmarinų
Žiupsnelio kmynų
1 mėlynojo svogūno
1 obuolio
1 saujos vyšninių pomidorų
2 skiltelių česnako
50 g OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų aliejaus
6 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Klasikinis“
2 saujų tarkuoto čederio sūrio
2 saujų tarkuoto kietojo sūrio
4–5 ančiuvių
100 g mocarelos sūrio
Picos tešlą pagardinkite KOTANYI raudonėliais, rozmarinais, kmynais ir apvaliu daiktu išlyginkite tešla, kad ji taptų pailga, gautą tešlą dėkite į kepimo skardą ir kepkite 220 °C temp. apie 2–3 min.
Svogūną, obuolį, vyšninius pomidorus, česnaką, supjaustykite griežinėliais. Į ZYLE keptuvę pilkite OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų aliejų, dėkite KITCHEN ME triušienos dešreles ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps, iškepus supjaustykite griežinėliais.
Ant apkeptos picos tešlos tepkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Klasikinis“, dėkite čederio sūrį, kietąjį sūrį, svogūną, pomidorus, česnaką, obuolį, paplėšytus ančiuvius, triušienos dešreles ir kepkite 220 °C temp. orkaitėje 8–10 min.
Iškepus picai ant jos uždėkite plėšytos mocarelos ir pagardinkite šviežiomis rozmarino šakelėmis.
Skanaus!