top of page

Neatsivalgomos midijos pikantiškame pomidorų padaže (Receptas)

Tiesiog privalote paragauti pagal šį Alfo receptą ruoštų midijų. Jas valgys visi – ir vaikai, ir tėvai, ir seneliai, ir užsukę draugai, ir kaimynai. Ir prašys pakartoti!

Kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia laida, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik 3 arba 4 pagrindiniai ingredientai, o jeigu prireiks, kitus tikrai rasite savo namuose.


midijos pomidorų padaže_receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

 

Midijoms pomidorų padaže pagaminti reikia:

  • 1 saujelės petražolių

  • 1 česnako

  • 1 kg WELL DONE šaldytų midijų su kiautu

  • 1–2 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 3–4 šaukštų WELL DONE aštraus pomidorų padažo

  • 1 stiklinės mėgstamo žuvų ar daržovių sultinio

midijos pomidorų padaže_Alfo receptas
VMG nuotr.

1. Petražoles nuplaukite.

2. Česnaką nulupkite, patraiškykite peiliu ir susmulkinkite.

3. WELL DONE midijas atšildykite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Jei yra geldelių, kurios neatsivėrusios, jas pašalinkite.

4. Į puodą pilkite aliejaus, įkaitinkite jį. Suberkite česnaką ir pakepinkite.

5. Dėkite WELL DONE aštraus pomidorų padažo, pilkite sultinio ir viską maišydami užvirkite.

6. Midijas dėkite į padažą ir virkite apie 2–3 min.

7. Pakapokite petražoles, suberkite į puodą, išmaišykite ir dar pavirkite 1–2 min.

8. Patiekite su mėgstama šviesia duona arba fri bulvytėmis. Galite midijas valgyti pasitelkdami geldeles tarsi žnyples.


Visus #WELLDONE ingredientus rasite #MAXIMA parduotuvėse.


Gardžių atradimų.




Naujausi įrašai

bottom of page