Greitai ir lengvai paruošiama vakarienė, kuria nustebinsite ne tik šeimą, bet ir patys save. Lengvas receptas.
Laidą #Alfodidysisšou žiūrėkite čia
Spagečiams su kukuliais pagaminti reikia:
1 svogūno
2 skiltelių česnako
3–4 šakelių rozmarino
3–5 šakelių petražolių
250 g LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos
720 g FELIX padažo su mėsa „Sugo Fleisch“
500 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
2 lazdelių cinamono
1 šaukštelio KOTANYI gvazdikėlių
1 šaukštelio kvapiųjų pipirų
200 g spagečių
4 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra virgin“
100 g mocarelos
4 šaukštų tarkuoto PARMIGIANO REGGIANO parmezano sūrio
3 šakelių baziliko
½ citrinos žievelės
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite, rozmarino lapelius nuskinkite nuo kotelio, petražoles susmulkinkite peiliu.
2. Sumaišykite pjaustytą svogūną, česnaką, petražoles, LAPINO PUOTA šviežią smulkintą triušieną, KOTANYI juoduosius pipirus, KOTANYI druską. Iš faršo formuokite norimo dydžio mėsos kukulius.
3. Į kepimo indą sudėkite FELIX padažą su mėsa „Sugo Fleisch“, įpilkite TICHĖ natūralaus mineralinio vandens, sudėkite cinamoną, KOTANYI gvazdikėlius, kvapiuosius pipirus, rozmarinus ir viską išmaišykite. Įberkite dar druskos ir sudėkite makaronus taip, kad juos apsemtų padažas. Ant viršaus sudėkite mėsos kukulius ir užpilkite BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“. Ant kukulių sudėkite plėšytą mocarelą.
4. Kepimo indą uždenkite VORTEX folija ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 40–50 min.
5. Užtarkuokite PARMIGIANO REGGIANO parmezano sūrio ir įdėkite į orkaitę dar 10 min. Tada ant makaronų viršaus uždėkite baziliko lapelių ir patarkuokite citrinos žievelės.
Skanaus!