top of page

Neatsivalgomas grybų šašlykas (Alfo receptas)

Paverskite savo iškylą tikromis iškilmėmis. Ir būtinai patiekite vakaro „kozirį“ – grybų šašlyką!


Neatsivalgomas grybų šašlykas, Alfo Ivanausko nuotrauka
VMG archyvų nuotr.

Grybų šašlykui paruošti reikia:

  • 2 AUGA ekologiškų eringi grybų

  • Smulkintų mėgstamų žolelių

  • 3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Yakiroti“

  • Žiupsnelio pjaustyto mėlynojo svogūno

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  1. AUGA ekologiškus eringi grybus supjaustykite vienodais gabaliukais. Užberkite druskos ir pipirų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir lengvai išmasažuokite.

  2. Suverkite ant iešmelių ir dėkite kepti į BIG GREEN EGG kepsninę.

  3. Į virtuvinį trintuvą suberkite smulkintas žoleles, KIKKOMAN padažą „Yakiroti“ ir mėlynąjį svogūną. Viską sutrinkite.

  4. Grybų iešmelius kepsninėje kepkite apie 4–5 minutes, baigiant kepti patepkite padažu.

  5. Iškepusius vėrinukus galite valgyti vienus arba patiekti su mėgstamomis salotomis.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page