Paverskite savo iškylą tikromis iškilmėmis. Ir būtinai patiekite vakaro „kozirį“ – grybų šašlyką!
Grybų šašlykui paruošti reikia:
2 AUGA ekologiškų eringi grybų
Smulkintų mėgstamų žolelių
3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Yakiroti“
Žiupsnelio pjaustyto mėlynojo svogūno
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
AUGA ekologiškus eringi grybus supjaustykite vienodais gabaliukais. Užberkite druskos ir pipirų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir lengvai išmasažuokite.
Suverkite ant iešmelių ir dėkite kepti į BIG GREEN EGG kepsninę.
Į virtuvinį trintuvą suberkite smulkintas žoleles, KIKKOMAN padažą „Yakiroti“ ir mėlynąjį svogūną. Viską sutrinkite.
Grybų iešmelius kepsninėje kepkite apie 4–5 minutes, baigiant kepti patepkite padažu.
Iškepusius vėrinukus galite valgyti vienus arba patiekti su mėgstamomis salotomis.
Skanaus!