Per Jonines reikia gaminti patiekalus, kurie yra apvalūs. Ir tai galėtų būti greitai pagaminama naminė Joninių pica su...persikais ir bananais.
Recepte naudojami du ingredientai, kuriuos išgirdę italai griebiasi už galvos.
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
2 asm.
Picai pagaminti reikia:
470 g miltų mišinio picai CITY TASTE
2 česnako skiltelių
½ mėlynojo svogūno
3 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“
125 g mocarelos
1 nedidelio banano
½ saldžiarūgščio persiko
100 g SALAME NAPOLI dešros
Keleto bazilikų lapelių
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Kvietinių miltų (kočiojimui)
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Iš miltų mišinio picai CITY TASTE paruoškite picos tešlą pagal nurodymus ant pakuotės. Iškočiokite ją kočėlu (užberkite miltų) ir suformuokite picos paplotėlį.
Česnaką supjaustykite riekelėmis, svogūną pusžiedžiais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir lengvai pamasažuokite, taip jie neišsausės kepant.
Picos padą patepkite SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupu „Originalus“.
Ant pado dėkite plėšytą mocarelą, plonai supjaustytą bananą ir persiką, SALAME NAPOLI dešros gabaliukus.
Suberkite ant picos česnakus ir svogūnus. Gausiai užbarstykite juodųjų pipirų.
Dėkite picą į orkaitę ir kepkite 220 °C temperatūroje apie 10 minučių, kol gražiai apskrus.
Picą galite papuošti bazilikų lapeliais.
ALFO PATARIMAI:
Nebijokite banano ir persiko derinio, nes kepant persikas taps rūgštesniu, o bananas atiduos savo tekstūrą ir saldumą, bet labai charakteringai nedominuos, o picoje kartu su pomidorais nuostabiai derės.
Picą galite paskaninti su skustuku papjaustytu kietuoju sūriu.
Prie šios picos labai tinka šviežios gražgarstės.
Skanaus!