Punšas – daugiau nei gaivinantis gėrimas, tai ir lengvas, gardus uogų arba vaisių desertas. Nealkoholiniu braškių ir citrinžolės punšu palepinkite visą šeimą, save ir bičiulius. Tai taps visų mėgstamu gėrimu.
Kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia nauja laida, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik 3 arba 4 pagrindiniai ingredientai, o jeigu prireiks, kitus tikrai rasite savo namuose.
Nealkoholiniam punčui pagaminti reikia:
50 g WELL DONE citrinžolės
300 ml apelsinų sulčių
2–3 saujų ledukų
300 g WELL DONE šaldytų braškių be kotelių
200 ml nealkoholinio imbierinio alaus
Keleto mėtos lapelių (papuošimui)
1. WELL DONE citrinžolę supjaustykite įstrižais griežinėliais, juos šiek tiek patraiškykite peiliu.
2. Suberkite į puodą, pilkite trečdalį apelsinų sulčių. Pavirkite apie 10 min., kad gėrimas prisipildytų citrinžolės aromato.
3. Berkite dvi saujas ledukų. Taip punšas greičiau atvės.
4. Į ąsotį suberkite WELL DONE šaldytas braškes, supilkite paruoštas sultis. Dėkite likusius ledukus, pilkite nealkoholinį imbierinį alų. Viską išmaišykite ir supilkite likusias apelsinų sultis. Išmaišykite.
5. Galite papuošti šviežiomis mėtomis.
Gardžių atradimų.