top of page

Nealkoholinis BRAŠKIŲ ir citrinžolės PUNŠAS (Receptas)

Punšas – daugiau nei gaivinantis gėrimas, tai ir lengvas, gardus uogų arba vaisių desertas. Nealkoholiniu braškių ir citrinžolės punšu palepinkite visą šeimą, save ir bičiulius. Tai taps visų mėgstamu gėrimu.


Kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia nauja laida, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik 3 arba 4 pagrindiniai ingredientai, o jeigu prireiks, kitus tikrai rasite savo namuose.


nealkoholinis braškių punšas_receptas
VMG nuotr.

Nealkoholiniam punčui pagaminti reikia:

  • 50 g WELL DONE citrinžolės

  • 300 ml apelsinų sulčių

  • 2–3 saujų ledukų

  • 300 g WELL DONE šaldytų braškių be kotelių

  • 200 ml nealkoholinio imbierinio alaus

  • Keleto mėtos lapelių (papuošimui)


braškių punšas_Alfo receptas
VMG nuotr.

1. WELL DONE citrinžolę supjaustykite įstrižais griežinėliais, juos šiek tiek patraiškykite peiliu.

2. Suberkite į puodą, pilkite trečdalį apelsinų sulčių. Pavirkite apie 10 min., kad gėrimas prisipildytų citrinžolės aromato.

3. Berkite dvi saujas ledukų. Taip punšas greičiau atvės.

4. Į ąsotį suberkite WELL DONE šaldytas braškes, supilkite paruoštas sultis. Dėkite likusius ledukus, pilkite nealkoholinį imbierinį alų. Viską išmaišykite ir supilkite likusias apelsinų sultis. Išmaišykite.

5. Galite papuošti šviežiomis mėtomis.


Visus #WELLDONE ingredientus rasite #MAXIMA parduotuvėse.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page