„Sveiki, bičiuliai!” – tradiciškai taip kiekvieną pirmadienį sveikinasi Alfas Ivanauskas su savo kulinarinės laidos žiūrovais.
Pirmadienių tradicija tęsiasi ir šį sezoną, tik su dar daugiau intrigos: Alfas pradeda naują, unikalaus formato kulinarinę gyvenimo būdo laidą „Alfo vila”, kuri filmuojama tikroje viloje!
Per pandemiją startavusį unikalų kulinarinį realybės šou „Alfas vienas namuose“ kultinis šefas keičia visiškai naujo formato laida, kuri peržengs įprastas kulinarinio šou ribas. „Alfo vila“ rodys ir pasakos ne tik apie maistą ir kulinarinius triukus, bet ir apie praktiškus namų reikalus: kaip kurti estetišką namų interjerą ir eksterjerą; žadą atimantį, gėrybėmis dosnų sodą bei daržą; dekoruoti ir atnaujinti indus ir t. t. Bus daug patarimų, kurie kasdienybę pavers jaukia švente.
Kiekviena nauja „Alfo Vila” laida bus kitokia: žiūrovus stebins ne tik nauji patiekalai, bet ir kaskart vis naujos vilos interjero detalės, augalų kompozicijos vazose ir kieme. Sulig kiekviena laida, tikėtina, keisi ir žiūrovų požiūris į savus namus – atsiras dar daugiau džiaugsmo juose būti ir kurti. Laidos scenarijų kurs ir koreguos ne tik Alfas, bet ir metų laikai, nenuspėjamas oras ir, žinoma, laidos žiūrovai, kurie kviečiami komentuoti, klausti, siūlyti, patarti ir pan.
„Nuo vaikystės turiu labai daug pomėgių, susijusių su namais, aplinkos puoselėjimu. Labai noriu jais pasidalinti ir su esamais, ir su būsimais laidos žiūrovais”, – sako Alfas Ivanauskas. Garsų šefą žiūrovai išvys naujuose amplua: dizainerio, floristo, sodininko, dekoratoriaus ir t. t.
„Labai tikiuosi, kad mano naujo projekto žiūrovai patirs ir įsitikins, jog investuoti savo laiką ir dėmesį į kulinarinių įgūdžių, namų, aplinkos, santykių puoselėjimą visada verta, nes laimingus mus daro tai, kas skanu, gražu ir... visada pavyksta!”
Naujo sezono Alfo laidas kasdien žiūrėkite per #Delfi.
Jau šiandien – laidos „Alfo vila“ premjera! Laidoje Alfas parodys, kaip greitai dekoruoti
lėkštes, pasigaminti gardžią pastą su moliūgais, naminį rožių actą ir medų, o taip pat
nepamainomą pagardą – pusiau džiovintus pomidorus. Laidą žiūrėkite čia.
Iki!