Alfas siūlo paruošti išskirtinai gardžių naminių ledų, kuriais mėgausis ir maži, ir dideli.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–3 asm.
Gaminimo laikas: apie 2–3 val.
Moliūgų ir apelsinų ledams pagaminti reikia:
300 g moliūgo
100 g apelsinų sulčių
1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 šaukštelio vanilės esencijos
100 g grietinėlės
20 g juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais
2–3 GAIDELIS sausainių
1. Kubeliais pjaustytą moliūgą sudėkite į prikaistuvį, užpilkite apelsinų sultimis ir DANSUKKER auksaspalviu sirupu.
2. Virkite apie 20–25 min., kol moliūgai suminkštės.
3. Išvirtus moliūgus sutrinkite rankiniu trintuvu kartu su vanilės esencija ir grietinėle iki vientisos masės.
4. Įmaišykite juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais gabalėlius bei sudėkite į indą, kuriame šaldysite.
5. Šaldydami ledus vis pamaišykite.
6. Prieš patiekiant pagardinkite trupintais sausainiais.
Gardžių atradimų.