top of page

Naminiai braškiniai ledai su avietėmis ir rožių žiedlapiais (Receptas)

Šie namuose pasigaminti braškių ir aviečių ledai, puošti rožių žiedlapiais, paskanins ir papuoš kiekvieną susitikimą, pasimatymą, pasibuvimą, šventę ir kiekvieną vasaros dieną. Labai gardūs, labai lengvai pagaminami.

naminiai braškiniai ledai su avietėmis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Naminiai braškiniai ledai su avietėmis ir rožių žiedlapiais:

  • 1 gerai prinokusio banano

  • 200–300 g šaldytų braškių 

  • 250 ml pieno arba braškių skonio pieno gėrimo

  • Keleto šviežių aviečių

  • Keleto lašų rožių vandens

  • Rožių žiedlapių (papuošimui)

  • COSMOPOLITAN DIVA nealkoholinio putojančio vyno (patiekimui)


1. Bananą nulupkite, supjaustykite ir dėkite užšaldyti į šaldiklį. 

2. Į smulkintuvą suberkite šaldytas braškes ir bananą. 

3. Pilkite pieno ir viską gerai sutrinkite iki norimos ledų konsistencijos. Galite patiekti tokius ledus arba juos dar šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje. 

4. Į pasirinktą indą dėkite ledus, berkite ant jų aviečių, užlašinkite rožių vandens ir papuoškite rožių žiedlapiais. 

5. Ragaukite kartu su COSMOPOLITAN DIVA nealkoholiniu putojančiu vynu.


Gardžių atradimų.






Naujausi įrašai

bottom of page