top of page

Namai pakvips akimirksniu: cinamoniniai sausainiai


Alfo receptai, cinamoniniai sausainiai, kepiniai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Sausainiams pagaminti reikia:

  • 120 g kreminio sūrio „Philadelphia original“

  • 120 g VILNIUS margarino „Kepiniams“

  • 30 ml NESPRESSO kavos

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • Pusės citrinos žievelės

  • 250 g miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus pabarstyti

  • KOTANYI malto cinamono pabarstyti


1. Į plakimo indą sudėkite kreminį sūrį „Philadelphia original“, minkštą VILNIUS margariną „Kepiniams“, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, suplakite iki vientisos masės, supilkite NESPRESSO kavą ir pagardinkite citrinos žievele. Viską sumaišykite.

2. Suberkite miltus su kepimo milteliais, užminkykite tešlą.

3. Suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, apvoliokite juos DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus ir KOTANYI malto cinamono mišinyje, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje apie 15 min.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page