Sausainiams pagaminti reikia:
120 g kreminio sūrio „Philadelphia original“
120 g VILNIUS margarino „Kepiniams“
30 ml NESPRESSO kavos
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
Pusės citrinos žievelės
250 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus pabarstyti
KOTANYI malto cinamono pabarstyti
1. Į plakimo indą sudėkite kreminį sūrį „Philadelphia original“, minkštą VILNIUS margariną „Kepiniams“, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, suplakite iki vientisos masės, supilkite NESPRESSO kavą ir pagardinkite citrinos žievele. Viską sumaišykite.
2. Suberkite miltus su kepimo milteliais, užminkykite tešlą.
3. Suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, apvoliokite juos DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus ir KOTANYI malto cinamono mišinyje, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje apie 15 min.
Skanaus!