top of page

Morkų ir medaus biskvitas


Morkų ir medaus biskvitas, vmg receptas

1 biskvitas

Gaminimas 10 min.

Kepimas 30-35 min.

Orkaitės t-ra 175 °C


Reikia:

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • 10 šaukštų miltų

  • 100 g DAN SUKKKER rudojo cukranendrių cukraus „Demerara“

  • 4 šaukštų medaus

  • 120 g sviesto

  • 350 g morkų

  • 4 kiaušinių

1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, kiaušiniais ir medumi.

2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

3. Sudėkite smulkiai sutarkuotas morkas, permaišykite.

4. Gautą masę supilkite į torto formą.

5. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 30–35 min.

Naujausi įrašai

bottom of page