6-8 asm.
Gaminimas 15 min.
Zzz 12 val.
Reikia:
200 g baltojo šokolado
30 g saldinto sutirštinto pieno
30 g DANSUKKER šviesiojo sirupo
100 g tarkuotų ir nuspaustų morkų
½ šaukštelio cinamono
½ šaukštelio muskato riešuto
1. Nedidelę stačiakampę formelę (10×18 cm) išklokite kepimo popieriumi. 2. Ištirpinkite baltąjį šokoladą kartu su sutirštintu pienu ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu. Nuolat maišykite – masė turi pasidaryti tirštesnė. Įmaišykite tarkuotas ir gerai nuspaustas morkas, prieskonius. 3. Gautą masę išpilkite į formą ir dėkite į šaldytuvą. Supjaustykite ir patiekite. * Taip pat galite masę išpilstyti į silikonines saldainių formeles.