Lengvučiai ir greitučiai. Greitai pasigamina ir dar greičiau susivalgo. Saldus, traškus ir labai lengvas desertas.
Morenginiai sausainiai su avietėmis ir migdolais sugundys ne tik tuos, kurie myli, kuriuos myli, bet ir tuos, kurie žino, kad pirmiausia reikia mylėti save (kad galėtum mylėti kitus). Palepinkite vieni kitus.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
10–12 vnt.
Sausainiams pagaminti reikia:
3 kiaušinių baltymų
1 stiklinės DANSUKKER cukraus miltelių
1 saujos liofilizuotų aviečių
4 šaukštų migdolų drožlių
1. Baltymus išplakite su cukraus milteliais. Į masę įmaišykite pusę smulkintų liofilizuotų aviečių. 2. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir iš gautos masės formuokite norimo dydžio sausainius. Viršų apibarstykite migdolų drožlėmis ir avietėmis.
3. Kepkite 130 °C orkaitėje, kol išdžius (apie 1–1,5 val.).
Šis receptas yra iš naujo žurnalo VERDU IR KEPU numerio.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.